Без рубрики

Зустріч зі студентами з нагоди Всесвітнього Дня Води

21 березня 2019 року відбулась зустріч представників Басейнового управління водних ресурсів річок Причорномор’я та нижнього Дунаю  зі студентами Гідрометеорологічного інституту Одеського державного екологічного університету (ОДЕКУ) з нагоди Всесвітнього Дня Води та з метою професійної орієнтації молоді. Подібні зустрічі стали вже традиційними.

Провідний інженер служби міжнародного співробітництва Романчук Олег Кімович (випускник 1983 року Одеського гідрометеорологічного інституту) привітав присутніх з Всесвітнім Днем Води та в своєї презентації розповів про реорганізацію та роботу управління, водні ресурси Одеської області.

Начальник відділу управління водними ресурсами басейнів річок Причорномор’я, річки Дністер та річки Південний Буг Кушнір Сергій Анатолійович (випускник 2004 року ОДЕКУ) в своєї презентації розповів про роботу відділу, зокрема про виконання програми водогосподарського моніторингу та зміни системи моніторингу з 1 січня 2019 року, участь у природоохоронних акціях.

На закінчення зустрічі студенти з інтересом подивились відеоролик «Річки України» та мультик про фосфати, запитували про можливість працевлаштування.