Новини

Презентація книги Сета м. Сігеля “Нехай буде вода. Ізраїльський досвід вирішення світової проблеми нестачі води”

В рамках відзначення всесвітнього  Дня води Всеукраїнська екологічна ліга презентувала книгу Сета М. Сігеля «Нехай буде вода. Ізраїльський досвід вирішення світової проблеми нестачі води».
Ізраїль може слугувати взірцем у вирішенні проблеми браку води. «Нехай буде вода» базується на ретельних дослідженнях та сотнях інтерв’ю і розповідає про методи й інновації, які дозволили Ізраїлю стати світовим лідером у царині водних технологій. Ізраїльські інновації торкаються майже всіх галузей водного профілю і охоплюють опріснення морської води, складні технології зрошення, передові методи очищення стічних вод, системи обліку витрати води й виявлення протікання та цілий набір технологій забезпечення енергоефективності. Приклад Ізраїлю також продемонстрував, що реальне ціноутворення – це найефективніший інструмент економії водних ресурсів.
Досвід, про який розповідає «Нехай буде вода», стане в пригоді не тільки тим, хто опікується водним господарством міста чи цілої країни. Багато корисного для себе знайде тут кожен читач або ж читачка, стурбовані питаннями екології довкілля та майбутнім нашої планети.
Книга стала світовим бестселером та перекладено більш як двадцятьма мовами.
Всі бажаючі можуть ознайомитися з коротким змістом книги книги за посиланням: https://www.yakaboo.ua/nehaj-bude-voda-izrail-s-kij…
У заході взяли участь представники БУВР річок Причорномор’я та нижнього Дунаю, голова Всеукраїнської екологічної ліги Тимочко Тетяна Валентинівна, представники Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, народні депутати, провідні фахівці та науковці.