Новини

Онлайн семінар «Економічний аналіз водокористування для підготовки планів управління річковими басейнами: приклад Дніпра та Дону».

          24 вересня 2020 року фахівці БУВР річок Причорномор’я та нижнього Дунаю  прийняли участь в онлайн семінарі «Економічний аналіз водокористування для підготовки планів управління річковими басейнами: приклад Дніпра та Дону». Семінар відбувся в рамках проєкту «Водна ініціатива плюс Європейського Союзу для країн Східного партнерства», метою якого було представлення підходів та чіткого алгоритму дій при розробці економічного аналізу водокористування плану управління річковим басейном.

        Розпочав семінар Голова Держводагентства Валентин Шліхта, потім представники Держводагентства та експерти презентували необхідні матеріали  для спеціалістів з усієї України, які займаються питаннями управління водними ресурсами та відповідатимуть за розробку планів управління річковими басейнами. Цікавими та корисними були практичні заняття ( кейс-методика), тобто  робота в  групах, де учасники змогли більш детально та покроково обговорити підготовку написання розділу «Економічний аналіз».