Новини

Новий конференц-зал БУВР річок Причорномор’я та нижнього Дунаю

Минулий рік став роком оновлення для БУВР річок Причорномор’я та нижнього Дунаю. Із старих некомфортних пострадянських приміщень в БУВРі річок Причорномор’я та нижнього Дунаю створено сучасний модерновий конференц-зал з необхідним для роботи, в теперішніх умовах, обладнанням та оргтехнікою (ноутбук, проектор, екран тощо).

Потрібно зауважити, що результативність роботи будь-якого колективу, зокрема, й колективу БУВРу, залежить від комфортності та зручності робочого простору. Саме тому для стимулювання більш продуктивної роботи, а також для забезпечення достойних умов праці фахівцям БУВР за підтримки Держводагентства за рахунок державного фонду розвитку водного господарства та коштів спец.фонду було повністю відремонтовано та переобладнано конференц-залу. Під час ремонту прокладено нову систему опалення (зокрема, замінено опалювальні радіатори) та  прокладено нову мережу електропостачання. Брудні і обшарпані стіни та стелі, старі зламані меблі, які давно потребували заміни, неякісне освітлення, – все це в минулому. Наразі можна спостерігати нову, сучасно облаштовану конференц-залу з великою кількістю місця для проведення робочих нарад чи зустрічей, тренінгів чи конференцій.

Зазначимо, що оновлений конференц-зал буде використовуватись для проведення семінарів і тренінгів з питань моніторингу вод та удосконалення роботи Лабораторії  моніторингу вод Південного регіону.