Новини

ЗАПРОШУЄМО НА XVIII МІЖНАРОДНУ СПЕЦІАЛІЗОВАНУ ВИСТАВКУ AQUA UKRAINE – 2020

XVIІI МІЖНАРОДНИЙ ВОДНИЙ ФОРУМ AQUA UKRAINE – 2020  відбудеться 10-12 листопада 2020 року в  в Міжнародному  виставковковому центрі (Київ, Броварський пр-т, 15, станція метро «Лівобережна»).

Організатор  заходу  ТОВ «Міжнародний виставковий центр» за підтримки

 Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Міністерства розвитку громад та територій України, Державного агентства водних ресурсів України, Асоціації міст України,  Асоціації «Питна вода України».

AQUA UKRAINE – це схвалений UFI і вже традиційний щорічний Міжнародний водний форум, який проводиться за Розпорядженням Кабінету Міністрів України з метою впровадження світових стандартів і передових досягнень у водному господарстві України.
Будучи єдиним міжнародним спеціалізованим заходом в Україні для професіоналів водної галузі, виставка AQUA UKRAINE гостинно збирає під дахом МВЦ найсучасніші водні технології, розробки, продукцію, обладнання, матеріали, товари та послуги в сфері забезпечення водними ресурсами, очистки стічних вод, впровадження найкращих світових досліждень і технологій  водопостачання та водовідведення, запобігання забрудненню водних ресурсів, застосування екологічно чистих технологій водозбереження.

Міжнародний водний форум щорічно стає майданчиком для дискусій серед фахівців водної галузі з урядового, громадського, наукового, промислового та ділового сектора України, ближнього і далекого зарубіжжя.

 Водний Форум AQUA UKRAINE традиційно проводиться в складі міжнародної спеціалізованої виставки та ряду науково‑практичних конференцій і семінарів. 

Виставки працюють: 10, 11 листопада з 10.00 до 18.00, 12 листопада з 10.00 до 16.00.

З тематикою виставки можно ознайомитись за посиланням –  https://www.iec-expo.com.ua/aquaua-2020.html.      

 Інформуємо, що виставка відбудеться з дотриманням всіх необхідних протиепідемічних вимог та чітких правил відповідно до рекомендацій МОЗ України, для 100% безпеки учасників та відвідувачів.