Новини

Вітаємо з ювілеєм Мар’єнко Аллу Володимирівну – головного економіста БУВР річок Причорномор’я та нижнього Дунаю

Сьогодні колектив БУВР річок Причорномор’я та нижнього Дунаю привітав з ювілеєм головного економіста служби економіки Басейнового управління водних ресурсів річок Причорномор’я та нижнього Дунаю Мар’єнко Аллу Володимирівну.
Вся трудова діяльність Алли Володимирівни пов’язана з водним господарством. Постійне прагнення до самовдосконалення, підвищення кваліфікації та потужна працездатність Алли Володимирівни забезпечили стабільне кар’єрне зростання від посади диспетчера районного рівня до начальника відділу економіки Басейнового управління водних ресурсів річок Причорномор’я та нижнього Дунаю.
За період роботи в Басейновому управлінні водних ресурсів річок Причорномор’я та нижнього Дунаю Алла Володимирівна проявила себе кваліфікованим спеціалістом у сфері планування економічного і соціального розвитку водогосподарських організацій. Аллі Володимирівні притаманні хороші організаторські та аналітичні здібності, відповідальність та дисциплінованість. Колектив БУВР річок Причорномор’я та нижнього Дунаю поважає та цінує Аллу Володимирівну, а також завжди отримує корисні та цінні поради від неї, адже мудрість та виваженість Алли Володимирівни це її «візитна картка».
За сумлінну працю у галузі меліорації та водного господарства, дбайливе, професійне ставлення до виконання своїх службових обов’язків та з нагоди ювілею Алла Володимирівна отримала відзнаку Дерджводагентства України.