Новини

Інформація щодо участі у XXI Міжнародній спеціалізованій виставці «AQUA UKRAINE»

Для впровадження міжнародних стандартів та новітніх досягнень у сфері водного господарства в Україні щороку восени проводиться Міжнародний водний форум «AQUA UKRAINE».

Протягом 20 років «AQUA UKRAINE» залишається визнаним лідером серед заходів, присвячених питанням забезпечення водними ресурсами, очищення промислових стоків, впровадження найкращих світових стандартів, передових досягнень і технологій водопостачання та водовідведення, запобігання забрудненню водних ресурсів та застосування екологічно чистих технологій водозбереження. Форум входить до списку стратегічно важливих і значущих заходів, обов’язкових для участі та підтримки з боку профільних міністерств, відомств, асоціацій та міжнародних організацій.

Центральною подією ділової програми і головним майданчиком для обговорення тенденцій галузі є Науково-практична конференція “Особливості роботи підприємств ЖКГ, ОСББ, ЖБК та управителів багатоквартирних будинків в період воєнного стану” (організотор Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України). Тематика конференції присвячена найактуальнішим питанням розвитку водопровідно-каналізаційного господарства і доповнюється іншими заходами програми «AQUA UKRAINE», що стосуються якості води та управління водними ресурсами.

Доповідачами заходів виступають провідні фахівці – представники галузевих міністерств, асоціацій, науково-дослідних підприємств, організацій, експерти світового рівня та ключові гравці ринку.

Запрошуємо всіх зацікавлених приєднатися до цієї визначної події, щоб обмінятися знаннями, знайти нових партнерів і разом працювати над поліпшенням водних ресурсів України.

  Детальніше за посиланням  https://www.iec-expo.com.ua/aqua-2024.html