Новини

В БУВР річок Причорномор’я та нижнього Дунаю відбулася спільна нарада з Одеською районною радою щодо стану водних об’єктів Одеської області

      13 серпня 2024 року в приміщенні Басейнового управління водних ресурсів річок Причорномор’я та нижнього Дунаю пройшла спільна нарада з постійною комісією Одеської районної ради з питань екології, природокористування, запобігання надзвичайним ситуаціям та ліквідації їх наслідків.

      У нараді взяли участь народний депутат України С.М. Чернявський, заступник голови Одеської районної ради А.М. Мкртичян, депутати Одеської районної ради, в.о. начальника БУВР річок Причорномор’я та нижнього Дунаю С.В. Гаценко, а також представники управління.

       Фахівці управління презентували аналіз стану водних об’єктів Одеського району та озвучили найактуальніші проблеми, що потребують негайного вирішення.

         Окрему увагу було приділено обговоренню планів ревіталізації річки Великий Куяльник і впровадженню комплексного екологічного проєкту відновлення Куяльницького лиману. Також під час наради розглянули питання водопостачання району, зокрема використання артезіанських свердловин для побудови бюветних комплексів у територіальних громадах.