Новини

Новий очільник Дністровського міжрайонного управління водного господарства

17 лютого наказом Держводагенства від 12.02.2020 р. на посаду керівника Дністровського міжрайонного управління водного господарства було призначено Карпенка Андрія Аркадійовича. Андрій Аркадійович 1965 року народження, родом з Черкащени, має три вищі освіти, одна з яких інженерна. Андрій Карпенко працював в різних сферах та має великий досвід роботи: від приватного сектору до державного управління.
Варто також додати, що прадід пана Андрія на початку ХХ сторіччя теж займався міліорацією і, мабуть, саме через це Андрій Аркадійович має поклик до водогосподарської справи.
Свій перший робочій день новий очільник Дністровського МУВГ почав з відвідування головної насосної станції Дністровського МУВГ, де керівництвом Басейнового управління водних ресурсів річок Причорномор’я та нижнього Дунаю його було представлено колективу насосної станції, в свою чергу – колектив показав своєму керівнику насосну станцію та ознайомив з поточною роботою. Дністровська насосна станція є стратегічним об’єктом для меліорації Біляївського і Овідіопольського районів.