Новини

Нагородження переможців конкурсу “Барви Дністра”

Конкурс «Барви Дністра» мав декілька номінацій, а саме малюнок, фоторобота, відеофільм, слайд-шоу, захід з оздоровлення водних ресурсів, твір, оповідання, вірш, науково-популярна стаття. Чудові роботи конкурсантів, у які вони вклали весь свій талант та натхнення – це втілення ідей для вирішенні екологічних проблем Дністра, дбайливого використання та відтворення водних ресурсів цієї транскордонної річки.

Переможці були представлені з різних куточків нашої країни, а саме: з Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької, Хмельницької, Тернопільської, Вінницької та Одеської областей України, а також з Молдови.

Варто зазначити, що щороку конкурс підтверджує свою актуальність та необхідність у подальшій потребі поширення серед молоді екологічної освіти, шани до дбайливого використання та відтворення водних ресурсів.

Маємо надію на те, що з кожним наступним роком до цієї благородної справи буде приєднуватися все більше і більше охочих зберегти наш прекрасний басейн Дністра для майбутніх поколінь.