Новини

Детальний аналіз та правильне планування виробничої діяльності – запорука успішної роботи районних управлінь водного господарства!

Напередодні в Ізмаїльському УВГ відбулася підсумкова виробнича нарада за участю керівників всіх відділів, служб, цехів та дільниць за участю начальника БУВР річок Причорномор’я та Нижнього Дунаю Гричулевич Л.
Начальник Ізмаїльського УВГ разом з фахівцями управління детально проаналізували роботу управління за 2019 р., основну увагу сконцентрувавши на забезпечені водними ресурсами сільгоспводокористувачів Ізмаїльського району та утриманню меліоративної системи в належному технічному стані.
Підсумувавши роботу за минулий рік, начальник Ізмаїльського управління П.Жечков визначив плани робіт на 2020 рік.
Начальник БУВР річок Причорномор’я та Нижнього Дунаю Л. Гричулевич поінформувала колектив Ізмаїльського УВГ про пріоритети діяльності БУВРу на 2020 рік та визначила основні напрямки діяльності для Ізмаїльського управління, акцентувавши увагу:
Необхідності надійного забезпечення сільгоспводокористувачів водними ресурсами в умовах маловоддя та наслідків зміни клімату.
Встановленні режимів роботи Придунайських водосховищ з урахуванням інтересів всіх водокористувачів.
Забезпечення належного утримання захисних споруд вздовж української ділянки Дунаю та надійного захисту населення, інфраструктури та територій Ізмаїльського району (в межах повноважень) від шкідливої дії вод.
Участі у реалізації угоди з урядом Румунії в частині управління транскордонними водними ресурсами.